Assessorament tècnic

Els clients disposen en el mercat un ampli ventall de solucions front un problema a resoldre o davant una decisió de compra. Disposar de suficients arguments a favor i en contra de certa solució implica prendre decisions més encertades i acurades a les necessitats plantejades. Estem en constant formació, coneixem en profunditat tots els nostres productes i tenim la suficient experiència acumulada per a donar un assessorament complert a tots els nostres clients. A més, per la seva banda, tots els nostres proveïdors tenen departaments tècnics i comercials que també estan disposats a assessorar i informar sobre els seus productes aportant la seva dilatada experiència. No dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres.

Excel·lent logística

Les nostres instal·lacions i el sistema informàtic ens permeten gestionar un magatzem amb més de 17.000 referències en stock. La ràpida recepció de la mercaderia del nostres proveïdors i la cuitosa tramitació de les comandes dels nostres clients ens donen garantia per assegurar que podem servir la majoria de les comandes en un període de 24 – 48 h.

La nostra ubicació a Hospitalet de Llobregat, a tocar de Barcelona, propera a les principals vies de comunicació de la ciutat faciliten en gran mesura, per una banda que els nostres clients més propers accedeixin a les nostres instal·lacions, sense cap mena de problema, i per altra banda també facilita la tasca de les agències de transport.

Servei Post-Venda

Creiem que és determinant oferir un bon Servei Post Venda. Pel que fa a maquinària, disposem d’un gran stock de recanvis de màquines actualment en catàleg, així com les descatalogades, a fi que els nostres clients puguin reparar les peces de desgast i les peces malmeses a la major brevetat possible i a un reduït cost.

Disposem d’una extensa xarxa de Serveis Tècnics Autoritzats en tot el territori nacional per a realitzar les reparacions de les màquines, i que a més poden assessorar perfectament sobre l’ús i el manteniment més adequat de cada model de màquina. Tots els nostres esforços estan centrats a resoldre els problemes de forma ràpida i eficient, ajudant als nostres clients a estalviar temps i diners.

Demostració de maquinària

Som conscients que totes les màquines funcionen perfectament segons tots els catàlegs, però després, la realitat del taller o de l’obra condiciona quina d’elles és la més idònia per aquella tasca concreta. Per aquest motiu oferim als nostres clients l’opció de fer una demostració a les seves instal·lacions sobre una aplicació real en la que es veuran les avantatges i desavantatges de la màquina i dels seus accessoris. Potenciem els nostres esforços per a que l’usuari final disposi d’informació suficient per a una encertada presa de decisions.