Sobre nosaltres

Més de 65 anys d’experiència en el sector industrial.

Els orígens de FRANK KEERL S.A. es remunten a més de 65 anys. En aquells moments l’objectiu de l’empresa fou abastir l’incipient mercat industrial de la Màquina Eina amb productes de qualitat. El catàleg abraçava productes de metrologia, sistemes de subjecció mecànics i hidràulics, maquinària electró-portàtil i eina manual.

Actualment un dels principals objectius de l’empresa continua sent subministrar productes i serveis de qualitat amb la fi que l’industria pugui gaudir de solucions més racionals, eficaces i eficients. Al capdavall tot això suposa una reducció de costos i de temps. El nostre “portfolio”, que s’ha ampliat significativament, permet que les solucions siguin més completes i contemplin més sectors i activitats.

El nostre actual equip humà combina joventut , ganes de treballar amb exigència per fer bé les coses, experiència, il·lusió i interès per aprendre de forma contínua. Tots aquests ingredients els posem al servei dels nostres clients i proveïdors amb l’objectiu fonamental de satisfer tothom i trobar en cada moment les solucions més adequades a cada problema.

Les nostres instal·lacions ens permeten gestionar un magatzem amb més de 17.000 referències en stock i servir la majoria de comandes en un termini de 24 – 48 hores. Els nostres magatzems reguladors al La Coruña, Donosti i Pamplona fan que la distribució sigui óptima.

L’equip comercial està format per 20 representants que cobreixen tot el territori nacional, de tal manera que els nostres clients puguin centralitzar i gestionar en ells totes les peticions de forma ràpida i eficaç.

Botiga Online

Descobreix tots els nostres productes i compra de manera ràpida, senzilla i segura. Des d’on vulguis i en el moment que prefereixis.